Certificerings Opleiding

Pas na succesvolle afronding van deze opleiding, kan je als deelnemer jezelf een gecertificeerd Die Trageschule© draagconsulent noemen. Middels de certificering getuig je van het hebben van een allround niveau als draagconsulent. De certificering kan voor zowel deelnemers als ouders worden gezien als het hoogst haalbare keurmerk voor een draagconsulent.

De Certificering Opleiding Draagconsulent bestaat uit:

• Individuele presentaties van alle deelnemers (voorbereid als opdracht voor de opleidingsdagen zelf)
  • Versterken en verdiepen van de kennis, vaardigheden en methoden behandeld in eerdere opleidingen.
  • Waardevolle individuele feedback op de opdracht voor de certificering en op andere mogelijke relevante vragen tijdens de opleiding door de trainer.
  • De mogelijkheid om met een breed scala aan soorten en merken dragers te oefenen en feedback te krijgen op technische vaardigheden.

Tijdens de opleiding, richten we ons op het versterken en verder ontwikkelen van:

1. De vaardigheden van de deelnemers in het babydragen en de knooptechnieken zelf
  2.
De kennis en kunde in het ontwerpen en geven van workshops in babydragen
  3. De vaardigheid om zowel in de 1-op-1 situatie als in groepen, cliënten te ondersteunen in het babydragen, in verschillende situaties (normaal, special-need kinderen en/of ouders, met bij de situatie passende draagtechnieken en een breed scala aan verschillende soorten dragers)

325,- euro

Reserveer hier uw plek